weather
36°
Gerçek Haberci Asayiş 'Manifest'in kurucusu Tolga Akış üç ayrı suçlamayla gözaltına alındı

'Manifest'in kurucusu Tolga Akış üç ayrı suçlamayla gözaltına alındı

Gözaltı kararının, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde müstehcenlik, uyuşturucu ve kara para aklama iddiaları üzerine verildiği bildirildi.

1 Dakika
Okunma Süresi
'Manifest'in kurucusu Tolga Akış üç ayrı suçlamayla gözaltına alındı

'Manifest'in kurucusu ve menajeri olarak tanınan Tolga Akış, İstanbul'da gözaltına alındı. Gözaltı işleminin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan resmi açıklamada, gözaltı kararına ilişkin şu bilgilere yer verildi:

“Cumhuriyet başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında menajer Tolga Akış müstehcenlik, uyuşturucu madde kullanma ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçlamasıyla gözaltına alınmıştır”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız