CHP Genel Başkanı Özel: İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu'nun alacakları kararı bekliyoruz

TAKİP ET

Parti binası önünde kurulan platformdan konuşan Özel, bu akşam kentte CHP'li 130 milletvekili olacağını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu. Parti binası önünde kurulan platformdan konuşan Özel, bu akşam kentte CHP'li 130 milletvekili olacağını ifade etti.
 

Yarından itibaren bundan sonraki yasama faaliyetlerini, bütçe görüşmelerini, yerel seçim stratejilerini konuşacakları kampın başlayacağını aktaran Özel, "Kurultaydan beri partiye çok yoğun üye katılımı var. Bunu bir kampanyaya dönüştürdük. Önümüzdeki günlerden itibaren hem sosyal medyada hem il, ilçe başkanlıklarımızda üye katılım kampanyasıyla bu coşkuyu daha da yukarıya çıkaracağız. Son hafta partiye katılan üyelerin yüzde 80'in üzerinde yüzde 90'a yakını 30 yaş altındaki genç üyelerdir" diye konuştu. Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le yaptıkları görüşmeye dair ise şunları söyledi:   

Sayın Akşener ile dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi son derece sıcak, son derece yapıcı görüşme gerçekleştirdik. Pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini ve alacakları kararı bekliyoruz. Alacakları her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti’nin kendi örgütünün değerlendirmesini benim yorumlamam siyasi nezakete sığmaz. Kendileri değerlendirecektir" 

Partilerinin kapılarını ardına kadar açarak, CHP'nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu vurgulayacaklarını belirten Özel, "Burası dünyanın en güzel ülkesi. Öyle ki herkes bu ülke üzerinde hayal kuruyor" dedi. Özel, ülkeyi demokratik, güçlü bir ülke haline getireceklerini vurgulayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk'ün işaret ettiği zengin, müreffeh gelişmiş ülkeler seviyesine getireceğiz. Avrupa Birliği’nin tam üyesi haline getirip gencimizin elindeki pasaportuyla istediği yerde okuduğu, gezdiği, istediği zaman bu güzel ülkede yaşadığı hale getireceğiz" ifadesini kullandı.