Cemalettin Alper'den Bayraklı'da birlik ve beraberlik çağrısı: Örgütümüzün Gücüne Güç Katma Zamanı

TAKİP ET

Eski CHP Bayraklı İlçe Başkanı cemalettin Alper, Bayraklı’nın CHP’nin güçlü bir kalesi olduğunun altını çizerek, son günlerde ilçe yaşanan gelişmelerin örgütün birlik ve beraberliğini sarsacak nitelikte olduğuna dikkat çekti.

İlçe Başkanı Didem Gültekin hakkında ortaya atılan görevden alma iddialarının örgüt içinde önemli derecede rahatsızlıklara yol açtığını ve seçmenler arasında huzursuzluğa neden olduğunu söyleyen Alper şöyle devam etti:
“Bayraklı, her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) güçlü bir kalesi olmuştur. Partimiz, 15 yıldır bu ilçede hizmet vermenin gururunu taşımaktadır. Ancak son günlerde ilçemizde yaşanan gelişmeler, örgütümüzün birlik ve beraberliğini sarsacak niteliktedir. İlçe başkanımız Didem Gültekin hakkında ortaya atılan görevden alma iddiaları, örgütümüz içinde ciddi rahatsızlıklara yol açmış, seçmenlerimiz arasında da huzursuzluk yaratmıştır.
Bu iddiaların partimizin ve örgütümüzün 15 yıllık emeğini hiçe sayarak, Bayraklı'da partimizi zayıflatma ve iktidar yolumuzu kesme amacı taşıdığına inanıyorum. Seçime sayılı günler kala örgütümüzü kaosa sürüklemek isteyen bu tür girişimler, partimizin iktidar olmasını engellemeye yönelik kasıtlı hamleler olarak değerlendirilmelidir.
Ben, üç dönem Bayraklı ilçe örgütüne başkanlık etmiş ve 2014-2019 yılları arasında partimizi iktidara taşımış bir başkan olarak, örgütümüzün içine nifak tohumları sokmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum. Bayraklı örgütü olarak, seçime giderken bu tür hamlelere karşı duruşumuz nettir: Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız, partimizi daha da güçlendireceğiz.”

Söz konusu süreçte tüm partilileri ve örgüt üyelerini sağduyulu olmaya davet eden Alper, “Bu süreçte, tüm partililerimizi ve örgüt üyelerimizi sağduyulu olmaya, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ediyorum. Örgütümüzün ve partimizin menfaatlerini her zaman en ön sırada tutarak, Bayraklı'da ve tüm Türkiye'de iktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.
Bayraklı örgütü olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de ve yarın da tek yürek, tek bilek olmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki, ancak birlikte hareket edersek, hedeflerimize ulaşabiliriz. Bayraklı'da, CHP'nin ve demokrasinin bayrağını daha yükseklere taşımak için hep birlikte çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.